Hlavní obsah
Článek

I když se Dara Rolins (51) a její expřítel Matěj Homola po mediální přestřelce nakonec v poklidu dohodli na péči o dceru Lauru, zdá se, že přece jen přišel nějaký ten dozvuk, kterým Dara svému bývalému ukazuje převahu. Zpěvačka totiž opustila na čtrnáct dní Česko, když odletěla do Spojených států na romantickou dovolenou s milencem Rytmusem, avšak dcerku přenechala místo otci cizímu člověku – chůvě.

„Každý milující rodič by dítě radši nechal u toho druhého, ale Dara ne. Coby starostlivá matka svěřila dítě do péče sice spolehlivé, ale přesto cizí paní. Asi se Homolovi ještě chce zpětně maličko pomstít,“ myslí si kamarádka Dary.

Informaci neochotně potvrdil i sám Homola. „Musíte o tom psát? Vždyť to nemá cenu. Jsem rád, že jsme se domluvili jako dospělí lidé a ve finále jsem spokojený, že mám malou dva dny v lichém a tři dny v sudém týdnu a půlku prázdnin. To se vždy nepovede, domluvit se, takže proč takovou věc medializovat?“ vychrlil ze sebe hudebník z kapely Wohnout s tím, že dítě skutečně předal chůvě.

„Nedělejte z toho skandál. Ze všeho nejmíň by to prospělo malé,“ dodal Homola, který nakonec ve všem své bývalce ustoupil právě proto, aby mu styk s Laurou nezamezila úplně. Patrně právě jeho expřítelkyně totiž před soudním líčením byla tím tajným zdrojem bulváru, který z Matěje Homoly udělal prakticky narkomana.

Reklama

Další články

Načítám