Hlavní obsah
Článek

To je pohled pro bohy. Máme fotky nejkrásnějších dívek Česka ve svatebkách. Takhle budou vypadat Hana Mašlíková (41), Aneta Vignerová (36) a Eliška Bučková (34) jako nevěsty. Všechny tři modelky jsou šťastně zadané, Mašlíková chodí s fotbalistou Michalem Kadlecem, Aneta s fotbalistou Tomášem Ujfalušim a Eliška je pár měsíců zamilovaná do miliardářského synka Jakuba Maliny.

Budou to právě tito muži, kteří si krásky povedou k oltáři? Kdo ví. Každopádně po zhlédnutí těchto fotek budou mít velkou inspiraci. Modelkám to na módní přehlídce neuvěřitelně seklo a všechny už na veselku mají věk.

"Asi jako každá ženská bych chtěla být princezna v bílých šatech a jednou se vdát. Když ale člověk vidí procento rozvodovosti, je to těžký. Když ale lidé plánují miminko, měli by být manželé. V tomhle mám naprosto jasno a určitě bych nechtěla být svobodná maminka a žít na psí knížku," řekla Super.cz Mašlíková.

Stejný názor má i Eliška. "Já jsem věřící a jednou bych určitě svatbu v kostele chtěla. Nejsem zastáncem dlouholetých vztahů a rodin, které žijí bez papíru," dodala Bučková.

"Uvidím, kam náš vztah s Tomášem bude směřovat, myslím si, že vše má svůj čas. Svatba by pak měla přijít třeba až s dítětem, teď o ní zatím nepřemýšlíme," dodala Vignerová.

Tak dámy, která bude první?

Reklama

Další články

Načítám