Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Aneta Vignerová (36) se po dlouhé době objevila na módním mole a rovnou v prádélku. Předvedla tak své dokonalé křivky, které poslední dva roky patří jen jednomu muži - hvězdnému fotbalistovi Tomáši Ujfalušimu.

Aneta má neuvěřitelné štěstí. Zatímco jiné krásky jako Kateřina Průšová (40) či Kateřina Sokolová (35) musí denně trápit své tělo v posilovně, aby byly dokonalé, Aneta má tělo od boha a nedělá pro to vůbec nic.

"Opravdu nic nedělám a už pět let se přemlouvám, abych začala se cvičením. Moje máma byla stejná jako já. Pak přišly děti a postava se jí samozřejmě změnila. Moje šaty by si už půjčovat nemohla. Tak uvidíme, jak to bude se mnou," dodala Vignerová na módní přehlídce v Liberci, kterou organizoval Petr Svoboda, nejlepší kamarád modelky Kateřiny Průšové. Ta se na mole také mihla, ale coby spoluorganizátorka už plavky ani prádlo nepředváděla.

Reklama

Další články

Načítám