Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Olga Lounová (43) nafotila krátce před začátkem svého turné kolekci luxusních společenských šatů, ve kterých vypadá doslova jako bohyně.

Zpěvačka má ale i svou druhou tvář, při které musí jít ženskost stranou. Lounová se kromě zpěvu věnuje i rallye a při tomto koníčku musí zvládat extrémní zátěž. To jí zřejmě nedělá problém, protože letos už dvakrát získala trofej za druhé místo v rallysprintech.

Olga je doslova anděl s ďáblem v těle, který zasvětil poslední měsíce přípravám na své turné. „Chystám velkou show s divadelními prvky, náročnou choreografií, kostýmy, akrobatickými kousky a nezastírám, že to všechno vyžadovalo dlouhodobou přípravu. Nerada šiju věci horkou jehlou a ráda dělám věci pořádně." Součástí příprav byla i změna vizáže. „Chtěla jsem svým vlasům navrátit jejich přirozenou divokost, se kterou mi rostou, ale s délkou jsem nebyla spokojená. Proto jsem si nechala sehnat identicky kudrnaté vlasy a pomocí termo spojů jsem si je nechala prodloužit. Do změny se mnou šla i maminka, která tím omládla o deset let," uvedla Lounová.

Pro plánovanou velkolepou show, jejímž hostem bude bavič a moderátor Ruda z Ostravy, si Olga nechala dovézt speciální šaty, ve kterých se na svých koncertech v Praze, Brně a Ostravě představí. „V šatech se cítím jedinečně, a protože se mi nová kolekce opravdu zalíbila, souhlasila jsem s nafocením luxusních společenských šatů,“ doplnila Olga, která si na několik hodin vyzkoušela roli modelky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám