Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Podle vědců má každý člověk na světě svého identického dvojníka, ale v případě Jakuba Koháka to není ledajaký dvojník – ve své vlasti je totiž ještě mnohem populárnější než Kohák v Česku! Jmenuje se Zadar Volanič a je jedním z nejslavnějších slovinských trenérů ve skoku na lyžích. Vydali jsme se za ním na Ještěd a jako jediní vám nyní přinášíme exkluzivní rozhovor. A co na to Jakub Kohák?

Je pravda, že doma ve Slovinsku jste tak slavný, že na vás lidé volají na ulici?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ve Slovinsku já hrozně slavný už od her v Sapporu, kde já dopadl až do diváků, protože neměli dost dlouhé doskočiště. Lidé doma volají na ulici: „Zadar, Zadar!“ Ale teď já trénuju měsíc v Česku a já už slavný i tady. A v Česku teď už taky lidi volat celý den Zadara – může každý, kdo v tom je S námi. Jestli chcete taky volat Zadara, já rád pomoči.

Jste prý populární i mezi lidmi, kteří v tom nejedou „S námi“ a nejsou fanoušky skoků na lyžích...

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jo. Ale plést si me často třeba s Uwe Filter, Taky Jakonakaši nebo Aua Jeminen. Já jít po ulici a oni volat: „Uwe! Uwe!“ A já jim pak říkat – vy volat dobře, podobní skokani, ale já Zadar. Oni volat skoro Zadara. Ale co, ať si volat, koho chtějí, když oni moct – platit pořád jen 2,50 Kč! Skoro Zadara!

Dobře, to jsme trochu odbočili... Mluvil jste už s Jakubem Kohákem, vaším českým dvojníkem?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Já o tom vědět, že Jakub můj dvoják, ale teď se mi při doskoku rozbít můj starý dobrý telefon, tak si musím nejdřív skočit pro nový – tady pod můstkem prodejna, ale ty musíš zaskočit až dovnitř, jinak hrozná zima na sněhu. A tam super vánoční ceny. Až já pořídím nějaký vychytávaný dotykáč, já zavolat Jakub Kohák a my oslavit společně Vánoce pod můstkem!

Další články

Načítám