Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vztah Báry Basikové (61) a Petra Poláka (34) některým nedává díky jejich věkového rozdílu spát. Zpěvačka se podle některých médií měla s o patnáct let mladším partnerem rozejít. Ptali jsme se tedy přímo Báry, jak je to vše doopravdy.

„Stačí, abychom se s Petrem někdy dlouho společně neobjevili ve společnosti, a už se spekuluje, že máme krizi," kroutí hlavou Basiková a jedním dechem dodává: „My tohle moc neřešíme, jsme spolu rádi a funguje nám to. Nejsem povinná hlásit národu, jestli je moje manželství v pořádku, nebo ne. Myslím si, že patříme mezi šťastné páry, máme spolu úžasnýho syna a to je pro náš vztah obrovská výhra.“

Zjevily se i takové mediální kachny, podle kterých si Basiková našla za manžela náhradu a stýká se s členem německé skupiny Rammstein Tillem Lindemannem (50). Během našeho povídání před Bářiným recitálem v restauraci Buddha-Bar jsme se nemohli vyhnout ani tomuto tématu.

„Výmysly, které proběhly o Tillu Lindemannovi už jsou za námi. Vůbec netuším, kdo s tím přišel a proč to tak bylo. Mimo jiné to mé manželství s Petrem nijak nenarušilo, naopak jsme se tím dobře bavili. Jsme s Petrem v pohodě a příští týden jedeme společně s naším synem do tepla.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám