Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O tom, že Kateřina Brožová (56) patří k nejkrásnějším českým herečkám, není pochyb. A opět nás přesvědčila i o tom, že je ta nejsvůdnější. Snad jen ona dokáže pár pohyby těla a výrazem obličeje naznačit všem mužům v místnosti, že nestojí za to, směřovat svůj pohled někam jinam než jejím směrem.

Na tiskovou konferenci k muzikálu Mata Hari, v němž jí už před dvěma lety, kdy neměl napsanou ani notu, slíbil Michal David titulní roli, dorazila v upnutých světlých šatech, které zdůrazňovaly každou křivku jejího štíhlého, ale přesto ženského těla.

"Kdo jiný by už měl hrát tu nejsvůdnější špionku všech dob než naše Katka," pěl na ni ódy hitmaker. A ostatním nezbylo než sledovat, jak si Brožová nenápadně poposedává, tu vyšpulí zadeček, jindy zas lehce odhrne šaty a ukáže kolínko a kalhotky, anebo se nahne tak, že pánové pohled místo do jejích krásných očí směřují do minimálně stejně atraktivního dekoltu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám