Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Ben Cristovao (36) o sobě dává opět hodně hlasitě vědět. Dva měsíce po úspěšném klipu Bomby připravil další kousek. Videoklip Tělo je na domácí scéně hodně odvážným počinem, který pravděpodobně ne každý rozdýchá.

Reakce fanoušků jsou podle Bena zatím nejlepší ze všech videí, která kdy vytvořil. Pokud by byl text písně napsán v angličtině jedním ze zahraničních rapperů, pravděpodobně by se nad ním nikdo nepozastavoval. „Já miluju tvý tělo, asi víc, než by se mělo. A dneska nechci spát, komu by se chtělo“. Ben to ale risknul a celý text své písně ponechal v češtině. O to větší emoce celý videoklip vzbudí.

„První sloku jsem psal jako první intimní kontakt s novou (pro někoho první) holkou. Je to ten moment, kdy vás po XY dlouhé době vztahu vaše nová (první) slečna pustí dál. Druhá sloka je pokračovaní první a Supova část je svým způsobem óda k té slečně po tom, co už ji nějakou dobu zná, zná její tělo, pohyby a sedne mu," tak vysvětluje Ben význam samotné písně.

O část textu se postaral taky rapper Supa ze slovenských Moja Reč. „Tvorbu týpků z Moja Reč sleduji dlouho a když Supa nabídl, že by do Těla hodil sloku, měl jsem obrovskou radost, je to podle mě jeden z top lyriků na Slovensku,“ dodává ke spolupráci Ben.

Samotný videoklip se natáčel pod režisérským vedením Tomáše Kasala na třech pražských lokacích. V klipu účinkuje také blondýnka Anna Kalina, která si s Benem zahrála v jeho vůbec prvním videoklipu Give Me Some More. Extra stylovým doplňkem ke krásným dívkám, které se v klipu vlní, je Jaguar XJ z 80. let.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám