Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Spekulovalo se o tom, ale málokdo tomu věřil. Nakonec se však ukázalo, že je to pravda. Jeden z nejslavnějších a nejoblíbenějších českých sportovců, hokejista Jaromír Jágr (52), se po šesti letech rozešel se svou krásnou přítelkyní Innou Puhajkovou. Takový to byl hezký páreček.

Inna a Jarda se dali dohromady na diskotéce, kde statný movitý hokejista jistě okouzlil nejednu dívčinu. Jeho ale uchvátila jen jedna. A není se co divit, Inna je opravdu velmi krásná a její éterické vzezření a dokonalé tělo už vzbudilo touhu v nejednom muži.

Vedle Inny prožil Jágr další dva mediálně propírané vážné vztahy, a to opět s modelkami, jak se na hokejistu sluší a patří. Dlouho chodil s Ivou Kubelkovou (46), několik let strávil s Andreou Verešovou (43). Postelí mu prošly také moderátorky Nicol Lenertová a Lucie Borhyová (46), s nimi šlo ale spíše o románky než o vážnou známost. Uvidíme, která krásná žena zaujme místo po boku nejslavnějšího českého svobodného mládence, který se ne a ne oženit, tentokrát.

Reklama

Další články

Načítám