Hlavní obsah
Článek

Milovnice bohatých sportovců Michaela Štoudková (38) opět zabodovala. Po fotbalistech Milanu Barošovi, Martinu Feninovi a Tomášovi Ujfalušim tentokrát zalovila v hokejových vodách. V alkoholovém opojení si to zamířila přímo k hokejové brance.

Jejím vyzývavým pohledům neodolal bronzový brankář Ondřej Pavelec. Ten ve středu v noci opět slavil medaili se spoluhráči v pražském baru Kozička. Zlatokopky, které celý bar přejmenoval na bronzokopky, byly opět v pozoru. Finalistky a držitelky titulů Miss také.

Česká Vicemiss 2005 Míša Štoudková patřila jednoznačně mezi nejkrásnější dívky v podniku. Sexy oranžové minišaty, vyčesaný ohon, smyslné rty a sportem vypracovaná postava. Kdo by téhle krásce odolal. Není tedy divu, že Míša zacílila na svobodného a nezadaného brankáře. Ten ukázal nekrytou branku. Míša zabodovala a po čtvrté hodině ranní už s Pavelcem opouštěla ruku v ruce Kozičku. Zamířili si to do jeho hnízdečka lásky.

Míša je opravdu kus. Ve své ložnici ji měla řada sportovců. Další z nich neodolal. Super.cz se podařilo získat její nahé snímky, které obletěly celý internet. Míša v rouše Evině pózuje nejen v koupelně. Je se opravdu na co dívat. Ondro, ta se ti povedla!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám