Hlavní obsah
Článek

Pětapadesátiletá britská herečka Dawn French je proslulá svými váhovými výkyvy. Poté, co se jí minulý rok podařilo neuvěřitelně zhubnout, se začíná opět zakulacovat. French zeštíhlela díky vysazení čokolády a sacharidů z jídelníčku o více než 40 kilogramů a nějaký čas vypadala senzačně. Jenže jo-jo efekt na sebe nenechal dlouho čekat a French už má zase 13 kilo nahoře.

Samotná herečka, která je rovněž úspěšnou spisovatelkou a komičkou, svoji váhu neřeší a říká, že je se svojí postavou spokojená za každých okolností. Jednou z příčin váhového nárůstu je údajně romantický výlet do Paříže, který nedávno podnikla. Sama Dawn viní ze svého přibírání hlavně těstoviny, brambory a chléb - potraviny, kterým nedokáže odolat.

Hvězda komediálních skečů French and Saunders, které moderovala s kolegyní Jennifer Saunders a sitcomu The Vicar of Dibley, je prý smířená, že bude vždy zástupkyní ‚velkých‘ holek.

„Jsem naprosto spokojená s tím, jak vypadám a vždycky jsem byla. Pořád už budu ‚ta tlustá holka‘ a jsem za to šťastná," dodala herečka, která byla sedmkrát nominována na cenu BAFTA.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám