Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americký magazín National Enquirer přišel s informací, že jednomu z nejoblíbenějších hollywoodských herců Clintu Eastwoodovi (82) se rozpadá manželství. S jeho o 35 let mladší manželkou Dinou Ruiz Eastwood (47) se údajně rozvádí. Dvojice spolu strávila dlouhých šestnáct let a po celou dobu se jejich vztah zdál být maximálně harmonický a plný lásky.

Důvodem problémů údajně není vyčpělost manželství nebo něčí zálety, ale paradoxně práce Diny. Ta je reportérkou, moderátorkou zpráv a rovněž vytváří reality show Mrs. Eastwood & Company na televizi E!. Právě ta je prý kamenem úrazu celému jejich vztahu, jelikož Clintovi se nelíbí, že Dina v pořadu rozebírá i jejich soukromý život.

Podle zdroje magazínu National Enguirer společně pár nežije už nějaký čas a neshody mají delší dobu. Dvojice by v případě rozvodu řešila nejen majetkové vyrovnání, ale i péči o jejich patnáctiletého syna Morgana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám