Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pokud se budete pohybovat v okolí Slovanského domu, tak se vám možná podaří potkat modelku Simonu Krainovou (51). Topmodelka v tomto luxusním objektu totiž se svou rodinou bydlí. To se ostatně poštěstilo i naší fotografce, která Simonu načapala na procházce s měsíčním synkem Brunem.

Když Krainová zpozorovala, že je fotografována, tak nakonec s miminkem ochotně zapózovala. Díky tomu vám Super.cz přináší vůbec první oficiální snímky ostře sledované slavné matky s miminkem.

„Dneska jsme na naší první procházce. Udělalo se hezky, a tak jsme konečně vyrazili ven,“ s úsměvem komentovala roztomilou náhodu Simona.

Během procházky po vnitrobloku přenášela kráska svého druhorozeného syna ve speciální zavinovačce, tzv. babyvaku. „Je to hrozně komfortní, chodit s dítětem v šátku,“ libovala si modelka. Z fotek je patrné, že Brunovi maminčina blízkost také maximálně vyhovovala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám