Hlavní obsah
Karen Mchitarjan
Článek

Manželka fotbalisty Tomáše Řepky (50) má nového milence. Zatímco populární fotbalista žije spokojený domácí život s modelkou Vlaďkou Erbovou (42) a její dcerou Viktorkou, Řepková si užívá v nočních podnicích.

Už měsíc je Řepková vídána po boku Václava Vokála. Ten v minulosti udržoval poměr například s Dominikou Mesarošovou. Naposledy si užívali nočních radovánek v Kozičce ve středu. Ve stejný den, kdy v baru slavili už poněkolikáté bronzovou medaili naši hokejisté.

Paparazzi fotografové je načapali jak po třetí hodině ráno podnik opouštějí. Vokál doprovodil Řepkovou k přistavenému taxíku. Zpočátku to vypadalo, že páreček odjede spolu. Milenci se na místě vášnivě políbili. Řepková nasedla do auta a odjela. Její nový milenec chvilku stál na místě a pak zmizel v Dlouhé ulici. Otázkou zůstává, jestli zašel do jednoho z místních barů nebo na noční tramvaj. Je totiž všeobecně známo, že nedisponuje velkým obnosem peněz.

Před Vokálem měla Renata Řepková krátký románek s trenérem fotbalové Slavie Adamem Petroušem. Mluvilo se také o finalistovi reality show Big brotner Karlovi Frýdovi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám