Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I když už o ní dnes téměř není slyšet, Samantha Fox (47) se z hudební branže nestáhla do ústraní. Koncertuje, skládá písně a pracuje na svém sedmém studiovém albu, jehož úvodní píseň ponese název Dirty N' Flirty (Hříšná a koketní). Samantha tak dokazuje, že i s blížící se padesátkou nehodlá nic měnit na své zažité sexy image. A při pohledu na její fotky je evidentní, že ani nemusí!

Předtím, než se Samantha Fox zabydlela ve fantaziích mužů všech věkových kategorií díky singlu „Touch Me (I Want Your Body)“, se věnovala modelingu. Začínala dokonce už v šestnácti jako dívka ze strany 3 deníku The Sun, kam se musela nechat fotit nahoře bez. To vše za souhlasu své matky Carole, která svou dceru podporovala a do deníku poslala fotografie Samanthy ve spodním prádle.

Fox se i přes výšku 158 centimetrů dokázala prosadit ve fotomodelingu a především pak v pánských časopisech. Její míry 98 - 59 - 84 ji k tomu předurčovaly. Mezi další její známé singly patří Do Ya Do Ya (Wanna Please Me), Nothing’s Gonna Stop Me Now, I Surrender a další. V Česku se Fox naposledy objevila v roce 2009, a to při společném koncertu s Michalem Davidem v Brně.

Reklama

Další články

Načítám