Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sedmadvacetiletá ruská modelka Natasha Poly si začátek listopadu zpříjemnila několika dny dovolené v Miami. Blonďatá krasavice je trávila příjemným ‚nicneděláním‘, tedy povalováním se na lehátku na pláži, čtením časopisů a koupáním v oceánu. Poly si bikiny měnila každý den, ale na její světlé pokožce a štíhlém těle nejlépe vynikly svůdné červené.

Natasha nevsadila na osvědčenou klasiku v podobě horního dílu s push-up efektem, které preferují její kolegyně z Victoria’s Secret, ale zvolila obyčejný pás látky bez ramínek, a tak si v oblasti dekoltu nijak nepřidala na ženskosti.

Rodačka z východoruského Permu, která se vrhla do světa módy v roce 2000 získáním druhého místa v modelingové soutěži v Moskvě, má za sebou velké kampaně pro nejslavnější značky jako Gucci, Prada, Fendi, Louis Vuitton, Roberto Cavalli, Blumarine, Nina Ricci, Jimmy Choo, MaxMara, Dolce&Gabbana a mnoho dalších.

Poly, jež je od loňského roku provdaná za holandského podnikatele Petera Bakkera, byla před dvěma měsíci uvedena mezi modelingové ikony na prestižním serveru models.com.

Související témata:

Další články

Načítám