Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Trápí vás problémy s nikdy nekončícím pocením na nejrůznějších částech těla? Jsou vaše ruce, nohy, podpaží, ale i hlava, břicho nebo záda i při pouhé myšlence na pocení, ve stresu nebo při běžných činnostech, nevyžadujících větší fyzickou aktivitu, neustále pokryté potem? Řešení je snadnější, než si myslíte. Představujeme revoluční novinku jménem Electro Antiperspirant®.

100% účinnost potvrzená klinickou studií a záruka spokojenosti 50 dní

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Víme, jak moc nadměrné pocení postiženého jedince omezuje v osobním i pracovním životě. Díky úzké spolupráci s pacienty a renomovanými lékaři jsme připraveni pomoci i v těch nejtěžších případech. Jako jediní na světě nabízíme záruku spokojenosti 50 dní, díky které si můžete špičkové účinky Electro Antiperspirantu bez rizika vyzkoušet i vy. Pokud by vám přístroj nepomohl, dostanete své peníze zpět. Mezi lety 2011 a 2012 proběhla ve spolupráci s fakultní nemocnicí s poliklinikou F.D. Roosevelta v Banské Bystrici zcela zásadní klinická studie, která jasně prokázala, že Electro Antiperspirant® umí pomoci opravdu každému. Máme pro vás videozáznam prezentace klinické studie.

Kde a komu přístroj pomáhá

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Electro Antiperspirant® je absolutně první řešení na současném trhu, které vás jako jediné dokáže zbavit nadměrného pocení rukou, nohou, podpaží, obličeje, břicha i zad. A to nejen na pár dní, ale často na několik týdnů a v některých případech dokonce i na několik měsíců na jediné použití! Přitom je jedno, jaké podněty u vás nadměrné pocení vyvolávají. Electro Antiperspirant vám dokáže pomoci vždy. Vše funguje velmi jednoduše, vaše ruce nebo nohy ponoříte do nádobek s obyčejnou vodou, ve které probíhá iontoforéza. To je zjednodušeně řečeno vysílání velmi malých řízených elektrických impulsů z tužkových baterií do potních žláz, které díky tomu ztrácejí schopnost nadměrně produkovat pot až na celé měsíce. Na podpaží a ostatní části těla se terapie aplikuje podobně, jen je třeba použít speciální adaptéry.

Skoncujte s nadměrným pocením ještě dnes

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Electro Antiperspirant® je první a jediná česká iontoforéza, vyráběná českou technologickou společností Hightech Development s.r.o. Je schválenou zdravotnickou pomůckou, na jejímž vývoji spolupracovali ti nejlepší odborníci v oblasti vědy, techniky a kožního lékařství s více než 40 lety zkušeností. To dalo vzniknout natolik unikátnímu řešení, že vaše dlaně, chodidla, podpaží a ostatní části těla mohou být v suchu a pohodě za jediný týden a účinky mnohdy přetrvávají i několik měsíců na jedno použití. Vyškolená podpora, kterou spolu s nákupem přístroje získáte, s vámi bude do doby, než se pocení úplně zbavíte. Nemusíte se tedy bát, že byste na cokoli byli sami. Případný servis je řešen do jediného týdne a v žádném případě tak nemůže dojít k nežádoucím výpadkům v léčbě. S Electro Antiperspirantem získáte definitivní řešení vašeho celoživotního problému. Neváhejte se nás na cokoli zeptat.

Další články

Načítám