Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbený moderátor Karel Voříšek (60), léta spojovaný s televizí Nova, s níž před necelými dvěma měsíci definitivně rozvázal pracovní poměr, se nejspíš znovu objeví na obrazovkách. Dohoda mezi televizí a Voříškem jako moderátorem hlavní zpravodajské relace je totiž na spadnutí. Do svých řad jej ale nemá přijmout zpátky Nova, nýbrž konkurenční Prima.

Voříšek se jako zprávař přestal v Televizních novinách objevovat od listopadu, a to poté, co byl nařčen, že v minulosti udával a donášel na StB. Prima si ale jistě dobře uvědomila, že absolutní vítěz ceny TýTý z roku 2009 by mohl být skvělou posilou do jejich týmu. Připojil by se tak k současným moderátorským dvojicím Sandře Parmové s Romanem Fojtou a Terezii Kašparovské s Tomášem Drahoňovským. V současnosti se prý k Voříškovi do hlavních Zpráv vybírá už i vhodná partnerka.

„Dostal jsem řadu nabídek, a to nejen z médií. Všechny poctivě zvažuji. Ale je fakt, že nabídka Primy teď v mých úvahách hraje prim,“ přiznal Blesku Voříšek. Rovněž šéfka zpravodajství a publicistiky Jitka Obzinová potvrdila, že jednání s Voříškem probíhají velice slibně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám