Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hugha Laurieho čeští diváci důvěrně znají coby svérázného doktora Gregoryho House, brilantního diagnostika s poněkud nevybíravými způsoby, hrdinu amerického seriálu Dr. House. Hugh Laurie je však mužem mnoha talentů. Úspěchy slaví coby herec, producent, režisér, spisovatel, zpěvák a klavírista.

Bez obligátní hůlky, zato se skupinou skvělých hudebníků za zády, vstoupí Hugh Laurie 26. července na jeviště Kongresového centra Praha, aby na jediném koncertě v České republice zahrál a zazpíval.

Hugh Laurie debutoval v dubnu 2011 v dvaapadesáti letech deskou Let Them Talk, která zaznamenala obrovský úspěch. Druhé album Didn’t It Rain nahrával letos v lednu ve vyhlášených Ocean Way Studios v Los Angeles. Tentokrát se rozhodl oprostit od zvuku neworleanského blues, které znělo z jeho předchozího alba, a vydat se proti proudu do amerického hudebního vnitrozemí.

„Rozhodl jsem se ještě hlouběji ponořit do obrovské americké hudební nabídky a najít to, co mě okouzlilo už jako kluka,” vysvětluje Laurie a dodává: „A čím víc jsem toho objevil a poslouchal, tím víc jsem byl uhranut těmi songy, ale i lidmi, se kterými jsem měl občas dokonce to štěstí si zahrát.”

Fanoušci prostořekého doktora by si neměli dávat na čas s koupí lístku. Podle našich informací už je víc než polovina míst totiž prodaná.

Reklama

Další články

Načítám