Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Musíme to zopakovat znovu: Věra Martinová má opravdu výjimečně krásnou dceru. Zatím jsme ji ale viděli pouze oblečenou do více či méně zahalených šatů, v nichž vypadala jako nevinná víla. O tom, že to není tak úplně pravda a že Anežka je tak trochu anděl s ďáblem v těle, vás přesvědčí tyto mnohem svůdnější snímky éterické hnědovlásky.

Mladá dívka je na nich zachycena na pláži, kde pózuje jen v kalhotkách, jednou rukama si zakrývajíc horní intimní části, podruhé sedíc v mělké vodě, kde pokrčené nohy a nezbedný pramen dlouhých vlasů brání tomu, aby bylo vidět víc, než se sluší.

Při pohledu na její krásnou postavu se vkrádá na mysl, že by se letošní maturantka mohla klidně živit jako modelka. Anežka je však nejen krásná, ale také talentovaná. Stejně jako její matka, i ona má zlato v hrdle, což dokázala, když Martinové na její poslední desku nazpívala vokály.

Reklama

Další články

Načítám