Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Leona Machálková (56) překročila magickou pětačtyřicítku a za pár týdnů oslaví další narozeniny, které ji přiblíží k obávané padesátce. Ona to ale rozhodně neřeší a spolu s hlavou se tak rozhodlo i její tělo. Za posledních dvacet let se snad kromě těhotenství se synem Arturem nezaoblila ani o deko.

"Žádné diety nedržím a ani jsem nikdy nedržela. Dopřeju si všechno, na co mám chuť. Ale díky bohu jsem po tátovi, takže mám chuť také hodně sportovat, čímž se to vykompenzuje," směje se Leona, která ani v zimě neusnula na vavřínech, a tak mohla jaro přivítat v obepnutých, svítivě žlutých kalhotách, které si mohou dovolit snad jen teenagerky.

"Zimu jsem strávila na lyžích, a když nebyl čas, aspoň jsem chodila do bazénu u nás na Strahově. Ale mám neuvěřitelnou radost z krásného počasí. To totiž znamená, že jsme mohli odzimovat kola a můžeme vyrážet na túry. Táta dá klidně i osmdesát kilometrů denně a i my s Arturem se snažíme držet krok,“ prozradila svůj typ na štíhlost Leona.

Machálková má v plánu se letos pořádně opřít i do kariéry. Má nový management, chystá po delší době další sólovou desku. Má i řadu nabídek na muzikálové role a bude také jednou z hvězd prestižní show Královny popu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám