Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Chybělo málo a Táňa Kuchařová (36) si neměla co obléknout na benefiční koncert „Krása pomoci", který sama organizovala.

„Šaty se došívaly pár hodin před koncertem," práskla nám Miss World 2006. Model z hedvábí a vlny s korzetem s rafinovanou aranží opravdu dotvářela návrhářka Ivana Mentlová na poslední chvíli. Celkový dojem v kombinaci s bolerkem z argentinské lišky a psaníčkem Dior byl ale nakonec perfektní a oči z ní nemohli spustit všichni přítomní včetně Karla Gotta (†80), který na charitativní akci zpíval, a Leoše Mareše (47), který celým večerem provázel.

Kuchařová si průběh a výsledek dobročinné akce pochvalovala. „Musím říct, že jsme se všichni skvěle bavili a koncert se vydařil. Je vážně co slavit," nešetřila slovy chvály Táňa.

Na podporu Nadace Taťány Kuchařové dále vystoupili Věra Špinarová, Wabi Daněk, Miro Žbirka, Petr Kolář, David Kraus, Lucia Gažiová, Ondřej Ruml, Martin Chodúr a další.

„V letošním roce Nadace oslaví již pět let od svého založení a mě těší, že jsme mohli právě v letošním roce uspořádat tento benefiční koncert, na kterém vystoupila celá řada skvělých interpretů. Ráda bych touto cestou poděkovala všem účinkujícím za jejich skvělá vystoupení, Leošovi Marešovi za moderování celého večera,“ nešetřila chválou Taťána, která se snaží, aby se nezapomínalo na potřebné seniory.

Reklama

Další články

Načítám