Hlavní obsah
Famous
Článek

Novozélandský premiér nesdílí nadšení některých svých spoluobčanů z fotbalisty Davida Beckhama (48). Anglického hráče nepovažuje za příliš inteligentní bytost. John Key ho považuje za hloupého. Jeho IQ totiž v rozhovoru přirovnal k netopýřímu trusu.

Premiér Key měl přirovnat inteligenci bývalého anglického kapitána k výkalům netopýrů na základní škole v Aucklandu. Bohužel pro něj se poznámka pronesená před žáky rychle dostala také do médií.

Obrázek si prý předseda novozélandské vlády udělal o Beckhamovi v roce 2008, kdy LA Galaxy hrálo exhibiční zápas s Oceania All-Stars a fotbalista se s premiérem osobně setkal.

Podle rozhlasové stanice Radio New Zealand popsal Key Beckhama jako velmi atraktivního a milého muže, jeho IQ však prý připomíná netopýří trus.

Při konfrontaci v televizi se moderátor premiéra zeptal: „Mohu tedy vyjasnit to, že neříkáte, že jste nazval Davida Beckhama hlupákem?“

„Ne, já říkám, že někdo slyšel soukromý rozhovor a tohle je vzpomínka na něj. A já se nebudu pouštět do diskuze o tomto rozhovoru. To je jejich interpretace,“ hájil se premiér Key.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám