Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Módní novinářka Františka Čížková (60) se letos v lednu stala obětí dopravní nehody. Při přecházení přechodu ji srazil vůz a následky nehody byly tristní - roztříštěná vřetenní a holenní kost na jedné noze, přetrhané šlachy v koleni na druhé noze a zlomená pánev.

„Byla jsem dva a půl měsíce v nemocnici. Poté následovala rehabilitace na Malvazinkách," nechala se slyšet Čížková, kterou právě ve zmíněném rehabilitačním zařízení, kde byla nedávno léčena také Hanka Křížková, navrátili k životu.

„Doktoři mi prorokovali, že ještě čtvrt roku budu upoutaná na lůžko, ale já chodím," usmívá se módní guru. „Na Malvazinkách jsem byla svědkem toho, jak tam lidé, kteří nemohli pohnout malíčkem, po roce práce začali opět chodit. Po takovémto zážitku začínám být mnohem pokornější," nechala se slyšet Františka, která už dokonce vyráží do společnosti.

My jsme ji potkali na prodejní přehlídce Liběny Rochové, kde se pohybovala jen s jednou francouzskou holí a za podpory stylisty Honzy Pokorného. „S Liběnou jsme řadu let spolupracovaly jako kolegyně. Je to moje dost velká přítelkyně, a tak jsem tady nemohla chybět," říká nezlomná Čížková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám