Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Lucie Bílá (58) se pohybuje v šoubyznysu už třicet let, a tak by se mohlo zdát, že má zkušenosti prakticky se vším. O to větší pro nás bylo překvapení, když nám Zlatá slavice prozradila, že ještě nikdy v životě nebyla na módní přehlídce. Dokonce se ještě nikdy nezúčastnila prezentace své dvorní návrhářky Liběny Rochové, a to s ní spolupracuje už čtrnáct let.

„Na módní přehlídce jsem ještě nikdy nebyla. Musím se přiznat, že na začátku jsem se dívala víc po modelkách než po oblečení, protože já miluju víc lidi než módu. Ale pak jsem byla úplně fascinovaná," prozradila nám zpěvačka po prezentaci kolekce pro jaro a léto. Bílá byla módou nadšená: „Líbila se mi něha a čistota. Liběna má smysl pro detaily a pro mě bude vždycky největší špička v naší zemi. Jsem ráda, že mám její róby ve své skříni. Moc se těším na další věci.“

Bílá oslovila Rochovou ke spolupráci před mnoha lety z toho důvodu, že toužila kompletně změnit šatník. „Dělala jsem desku, která se paradoxně jmenovala Úplně nahá. Tahle deska byla o něze a o čistotě a přesně taková je taky tvorba Liběny," vysvětlila Lucie svou volbu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám