Hlavní obsah
Článek

Pokud byste chtěli hledat většího tajnůstkáře, co se týče soukromí, asi byste v našich končinách marně pátrali. Jakub Prachař (40), snad kvůli dramatickému rozvodu svých rodičů Davida Prachaře a Dany Batulkové, který tisk hojně přetřásal, média nemá rád a své soukromí si střeží jako oko v hlavě. Proto nás překvapilo, když se Kuba rozpovídal o tom, jaká je jeho dnes již manželka Agáta Hanychová (38) po intimní stránce. A nešetřil pochvalnými slovy!

Hanychová často v minulosti vyprávěla, že sex vlastně nemá vůbec ráda a pánové, kteří s ní v této oblasti přišli do styku, sem tam tvrdili, že česká Paris Hilton opravdu aktivitou neoplývá a je jako dřevo. Jenže s hudebníkem a hercem Prachařem se asi naladila na tu správnou strunu.

V neděli na Primě ve vysílané vědomostní megashow Máme rádi Česko si totiž pustil pozitivně pusu na špacír. „Sex s Agátou je fantazie,“ tvrdí Jakub, který už při natáčení, které proběhlo ještě před nečekanou sobotní veselkou páru, hlásal, že s modelkou plánuje spojit svou budoucnost. Aby také ne, když se o ni ucházel už před deseti lety…

Kromě toho na sebe, patrně jen z legrace, práskne, že se chystá koupit vilu v Rumunsku. V jeho týmu nebudou chybět lékárnice a Jágrova fanynka Jana Doleželová, hokejista Martin Procházka nebo obávaný šéfkuchař Zdeněk Pohlreich. Lou Fanánek Hagen si zase pozval na pomoc Ondřeje Hejmu, baviče Miloše Knora a nejkrásnější ženu planety Terezu Fajksovou. To bude chytrých hlaviček pohromadě!

Reklama

Další články

Načítám