Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Agáta Hanychová je zodpovědná a ví, že to nejjednodušší co pro sebe může udělat je prevence. A tak v duchu krásy podložené zdravím, vyrazila na testy.

Nechtěla čekat

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zamilovaná Agáta a svědomitá maminka vyrazila do centra prevence kliniky Yes Visage na celkové preventivní vyšetření. Ačkoliv sama přiznává svůj strach z jehel, podstoupila rozbor krve a panel krevních vyšetření, které mapuje a odhaluje všechny základní funkce organismu a nejčastěji se vyskytující civilizační onemocnění. „Mám strach z jehel, ale odběr trval jen několik minut a je skvělé, že nemusím nikam do nemocnice, čekat v čekárnách a běhat po různých specializovaných doktorech. Tady je vše na jednom místě v příjemném prostředí, které navíc znám, protože sem chodím i na jiné procedury," přiznává Agáta.

Zdraví se koupit nedá, prevence ano, za 1 700,- Kč.

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Celkové preventivní vyšetření slouží k diagnostice vašeho zdraví, případně k diagnostice přítomného onemocnění již ve fázi bez klinických příznaků," potvrdili nám na klinice Yes Visage a dodávají: „Tento komplexní screening je tu pro všechny, zvláště i pro ty zaměstnané, kteří nemají mnoho času, ale i přesto chtějí mít nad svým zdravotním stavem skutečně kontrolu a žít život v té nejvyšší kvalitě co nejdéle. Samotné vyšetření přitom stojí pouze 1 700,- Kč."

Nejen za zdravím Agáta na klinice

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vlivem hormonálních změn se Agátě totiž ve tváři po porodu vytvořily nevzhledné pigmentové skvrny. „Myslela jsem, že skvrny samy zmizí. To jsem se ale sakra spletla, není to vůbec jednoduché," svěřila se Agáta, pigmentové skvrny jsou velmi úporné, i když na ně existují krémy, ty nezabírají. Agáta se rozhodla zbavit se jich pomocí moderního frakčního laseru na klinice Yes Visage. „Nemohla jsem si kvůli práci a mateřským povinnostem dovolit časové proluky a delší doba hojení kůže pro mě nepřipadala v úvahu. Proto jsem si nechala udělat zákrok právě na klinice, jejíž laserová metoda je účinná a nevyžaduje žádnou dobu na zotavení,“ vysvětluje Agáta.

Dárek zdarma

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vánoce se blíží a klinika Yes Visage opět i letos nabízí dárkové poukazy na celkové zkrášlování, omlazování a péči o tělo, pleť a vlasy jako každý rok. Letos je však obzvláště štědrá, ke každému dárkovému poukazu na cokoliv nabízí až 25% hodnoty poukazu extra zdarma či navíc ke každému poukazu ještě dárkový poukaz na preventivní vyšetření zdraví zcela zdarma. Více radosti, krásy a zdraví za méně peněz jako dárek, nebo prostě jen pro sebe.

Další články

Načítám