Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To to letí, říká si jistě dnes již dvojnásobná máma Simona Krainová (51). Její prvorozený potomek, syn Max, totiž včera oslavil už druhé narozeniny. A svou oslavičku si, soudě podle fotek, Simonin kadeřavý chlapeček užil parádně.

Sice asi ještě tak úplně nechápal, co se to včera dělo, ale že šlo o významný den, to Maxík určitě poznal. Už jen podle dortu nebo dárků, které na něj čekaly.

Už vůbec pak nemá rozum z těch krkolomných značek, které jeho máma píše svým fanouškům na sociální síti, které ale, zvlášť včera, všechny určitě chytly za srdce.

„4.11.2010 v 16:40 jsem dostala opravdový smysl života. Pamatuješ, tenkrát jsme na sebe dost zmateně koukali a můj svět se prudce zatočil. Už nikdy nebyl jako dřív.... najednou byl plný shonu, dětského křiku, smíchu, nepořádku, pohozených bagrů, aut, traktorů a plyšových Mickey Mousů, a hlavně plný nikdy předtím nepoznané lásky, lásky bez hranic! Děkuji za ni Maxi! Všechno nejlepší k narozeninám lásko moje!“ vzkázala Simona, jejíž svět je od 4. října, kdy rok a 11 měsíců po Maxovi přišel na svět Bruno, naplněn dvojnásobnou porcí štěstí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám