Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Modelka Agáta Hanychová (38) na svou sobotní nečekanou svatbu s Jakubem Prachařem (40) asi jen tak nezapomene. A to nejen z emocionálních důvodů. Super.cz už jako první psal, že neskutečně rozezlila hlavního sponzora televizi Prima, jíž za pěknou sumičku slíbila exkluzivitu, kterou pak nedodržela. A výsledek? Stanice se rozhodla vykašlat se na placení, a navíc nad novomanželkou nyní visí Damoklův meč v podobě vyhazovu z bulvárního magazínu TopStar.

Agáta si s pracovníky televize plácla v tom smyslu, že nikdo jiný se o její veselce nedozví a štáb televize natočí exkluzivně obřad i párty. Jenže modelka zprávu o veselce vyvěsila na svůj Facebook, navíc leccos uveřejnil její spřátelený bulvární web, takže Prima se svými VIP zprávami, které běžely o den později, docela ostrouhala. A to nezůstalo bez následků. Přišla o prachy a v televizi sídlící na pražské Palmovce se čím dál hlasitěji mluví i o tom, že štáb TopStaru udělá Hanychové pápá.

„Můžu potvrdit, že dohodu s paní Prachařovou považujeme v tuto chvíli za neplatnou,“ řekl Super.cz Petr Vladyka, programový ředitel Primy. Částku, o niž se protřelá mediální kšeftmanka připravila, stanice nechtěla komentovat, podle našich informací by ale většina lidí s takovou sumou v kapse pár měsíců nemusela sáhnout na práci.

A jak je to s jejím dalším angažováním na Primě? „Skutečně si to hodně podělala,“ říkají naši informátoři, zatímco vedení Primy ji zatím oficiálně nezařízlo. „Předpokládáme, že její angažmá v TopStar magazínu pokračovat bude," dodal poměrně neurčitě Vladyka. Uvidíme, zda v dnes večer vysílaném pořadu Agátina večírková rubrika bude, nebo ji Prima po nešťastné svatbě stáhne z vysílání.

Reklama

Další články

Načítám