Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Brazilská chlouba Gisele Bündchen (32), která se letos už poněkolikáté stala nejlépe placenou modelkou světa, čeká se svým mužem Tomem Bradym druhého potomka. Fotografové si na ni počkali v sobotu večer před restaurací Prime One Twelve v Miami, kam si s manželem zašla na večeři. Krásná Gisele o publicitu evidentně nestála a přítomnost paparazzi jí kazila náladu. Z fotografií je ale znát, jak modelce roste těhotenské bříško, ale to je také to jediné místo, které se na půvabné Gisele zvětšuje.

Bývalá dlouholetá partnerka Leonarda DiCapria (49) byla vždy vysoká a svou stavbou těla velmi drobná. S přibíráním na váze evidentně nemá problém ani během požehnaného stavu, a tak se dá očekávat, že se už krátce po porodu vrátí ke své profesi.

Gisele na sobě měla upnuté bílé džíny, které by na postavě prozradily jakýkoli nedostatek. Modelka však překvapila naopak až příliš hubenýma nohama. Doufejme, že během těhotenství příliš ‚nedietaří‘ a dopřává svému nenarozenému potomkovi dostatek potřebných živin.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám