Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Koketně poodhalené stehno a téměř průsvitná bílá říza. Takhle pózovala pro nový kalendář Eliška Bučková (34). A aby toho nebylo málo, společnost jí dělal polonahý muž. A ne ledajaký. Své dokonalé tělo s ní předváděl olympionik David Svoboda. Eliška má sice doma svalovce Václava Noida Bártu (43), ale i tenhle chlapík stojí za hřích.

Nový kalendář nadace Kapka naděje nezkrášlili pouze Eliška a David, ale jako historické osobnosti se nechaly ztvárnit i další známé celebrity. Super.cz získal všechny snímky a některé tváře jsou opravdu k nepoznání. Zatímco Bučková a Svoboda jsou jako Nefertiti a Ramesse II. ještě docela civilní, u jiných se snad nedá ani typovat.

"Přesně tak. Michala Davida (63) jsem jako Šalamouna nepoznala ani já," přiznala prezidentka nadace, Vendula Svobodová (52). V kalendáři se objevili například i Petr Bende (46) jako Napoleon, sourozenci Gondíkovi jako Kleopatra a Caesar nebo Ivana Chýlková (60) jako Anežka Česká.

Reklama

Další články

Načítám