Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Představitelka jedné z hlavních hrdinek seriálu Cesty domů Miluše Šplechtová momentálně v seriálovém ději neprožívá zrovna šťastné chvíle. Musí se potýkat s těžkou nemocí. V reálu je naštěstí herečka zdravá jako řípa, ale vypadá hodně unaveně.

Když společně s dalšími známými tvářemi dorazila na kosmetickou akci ve smíchovském obchodním centru, všichni se lekli jejích kruhů pod očima. "Na kruhy pod očima opravdu trpím. Snažím se je všemožně maskovat, ale zároveň se v soukromí vyhýbám velkým vrstvám líčidel," přiznala Super.cz Miluše.

"V televizi a v divadle, kde hraju celý rok, mě vizážistky hodně líčí, a tak chci, aby si pleť mohla aspoň občas odpočinout. Většinou si vystačím s leskem nebo rtěnkou a řasenkou. A vždycky se těším na chalupu, kde se nemusím malovat vůbec," připustila.

Herečka během posledního roku a půl radikálně zhubla. Shodila téměř dvacet kilo a figuru má jako třicítka. Hubnutí ale trochu poznamenalo její tvář, takže bez make-upu vypadá starší. V tomto případě už většinou odborníci kromě kvalitní kosmetiky doporučují i radikálnější omlazující prostředky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám