Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Televize Prima má novou moderátorku a je to pořádná kočička. Krásná dlouhovlasá zrzka s tělem modelky Lenka Pastorčáková je novou moderátorkou politického pořadu Partie, kde se bude střídat se stávajícím průvodcem Janem Punčochářem.

TV Prima oznámila, že Lenka nastoupila už před několika měsíci, musela ale projít patřičnou průpravou, aby zvládla náročné moderování, kdy se mezi hosty Partie objevují v debatách ostřílení politici. Jen na půvab v tomto případě rozhodně sázet nelze.

Ovšem toho má Lenka na rozdávání. Jak o sebe dbá, prozradila na kosmetickém odpoledni ve smíchovském obchodním centru, kam dorazila spolu s dalšími tvářemi obrazovky. "Líčení moc nedám, dokonce mám raději lesk než rtěnku," prozradila.

"Vím, že lesk víc vydrží, ale u mne je to v momentální situaci jedno. Nemám přítele, takže neslíbatelnou rtěnku řešit nemusím ani na prvního máje, kdy mě pod rozkvetlým stromem políbí leda můj táta. A to kvůli tomu budu muset jet až na Moravu," smála se krásná moderátorka. Pánové, máte tedy šanci. Tahle nádherná a úspěšná zrzečka je volná!

Reklama

Další články

Načítám