Hlavní obsah
Článek

Donedávna měla zpěvačka Victoria (40) ze svého nevelkého poprsí mindrák. Poté, co si své přednosti nechala chirurgicky přifouknout a otěhotněla, má soulová diva úplně opačný problém.

„Mám obrovská prsa. Je to tím, že jsem si po prvním těhotenství nechala dát implantáty. Přítel měl pravdu, když říkal, že mám operaci podstoupit až po druhém těhotenství," kroutí hlavou Victoria a jedním dechem dodává: „Teď už se nevejdu do žádné své podprsenky a hlavně mi horní díl spodního prádla nedělá dobře přes bradavky. Vím, zní to divně, ale těhotné ženy jistě ví, o čem mluvím."

Přestože to krásce i ve čtvrtém měsíci těhotenství stále sluší, ona má o své postavě pochybnosti. „Celkově jsem větší než během prvního těhotenství, když jsem čekala syna Davídka. V devátém měsíci budu vypadat asi jako barák," kroutí hlavou Victoria.

Zpěvačka je zbytečně sebekritická. Před nedávnem nafotila dost odvážnou kampaň pro značku bižuterie, kde vypadá naprosto fantasticky. Obzvlášť fotky nahoře bez potěší nejedno mužské oko.

Reklama

Další články

Načítám