Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

České VIP osobnosti prožily nezapomenutelný večer plný zábavy na narozeninové oslavě  nejprestižnějšího importéra kuchyňských a domácích potřeb. Hosté tak přicházeli v průběhu celého dlouhého večera - jedni z domova, druzí z divadla či po koncertě. Jednu věc však měli všichni společnou - skvěle se pobavili.

Na oslavě dvacátých narozenin jsme se celebrit ptali, jakým způsobem by chtěly oslavit své narozeniny a jaký nejzajímavější dárek kdy v životě dostaly. Dozvěděli jsme se různé věci. Modelka Kateřina Sokolová (35) prý nejraději dostává zlaté šperky od svého přítele Roberta Hájka. Pro partnera Miss ČR 2007 to ale není až taková oběť, neboť je profesí zlatník.

Herečka Bára Kodetová (53) a houslový virtuóz Pavel Šporcl jsou o poznání méně materialističtí. Také si zasoutěžili, báječně se najedli, společně se fotili, potkali spoustu svých známých a vůbec nelitovali, že na tento den rušili jiná pozvání. „Věnoval jsem jí strom v Izraeli. Tam mají málo zeleně, a tak tam vytvořili program, díky kterému máte šanci zazelenit ten stát. Dostala k tomu dokonce certifikát," pochválil se houslista. Jeho partnerka mu prý zase na oplátku jako nejkrásnější dárek porodila dvě děti.

Reklama

Další články

Načítám