Hlavní obsah
Článek

Sotva se Agáta Hanychová (38) stačila zotavit po propařeném víkendu, během něhož se jen tak mimochodem vdala za Jakuba Prachaře (40), už musí řešit jeden velký malér. Její dlouholetý kumpán, protekční spratek Pavel Novotný (43), totiž na svém hojně navštěvovaném Facebooku zveřejnil Agátinu vizitku i s jejím jinak přísně utajovaným telefonním číslem. „Už jí začali volat úchyláci,“ směje se Novotný.

Agáta totiž s Pavlem spolupracuje na jednom projektu, a tak jí syn Petra Novotného nechal udělat vizitky. Ty ale dorazily až krátce před svatbou, od níž už se modelka jmenuje jinak. „Krásné vizitky jsme minulé pondělí Agátě předali. Děkovala, že žádné nemá a že jsou moc hezké. Už pracujeme na nových. Zabít ji je málo,“ posteskl si spratek na své sociální síti a jako důkaz ukázal fotokopii vizitky. Jenže nějak zapomněl, že na ní není jen pracovní telefon, ale i onen tajný, který má jen pár desítek lidí.

Osm tisíc fanoušků, kteří Novotného profil pečlivě sledují, už si jistě vzácné číslo zapsalo do notýsků. A první už vyzkoušeli, zda skutečně patří české Paris Hilton. „Už u mě byla v práci a zabíjela mě. Na to, mezi kolika lidmi teď ten mobil koluje, byla ale celkem docela v klidu,“ krčí rameny Novotný, který si prý všiml průšvihu až po nějakém čase a to už mu bylo líto status mazat. Novotný tak kámošce dal hezký svatební dar.

Reklama

Další články

Načítám