Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Je krásná, mladá, ale zadaná. A to je patrně ten pravý důvod, proč zpěvačka a hvězda Ordinace v růžové zahradě Petra Pudová čelí slovnímu napadení. Zatím. Kdo ví, co přijde příště. „Dozvěděla jsem se, že expřítel má v plánu zlámat mi nohy,“ šokovala nás Petra. Podívejte se na překvapivé video!

Kráska netuší, čím se provinila, že ji má čekat takový trest. „Nevím, co jsem mu provedla. Asi to, že jsem od něho odešla. A dovolila jsem si najít někoho jinýho a lepšího,“ dumá Pudová, která chodí s fotografem Markem. A moc dobře ví, že expartner nemusel mluvit jen tak do větru. „Asi může být nebezpečnej vzhledem k tomu, že mi někdo po rozchodu ukradl auto,“ naznačuje sexbomba.

Ta měla pádný důvod k tomu, aby svého bývalého pustila k vodě. „Několikrát mě podvedl. Navíc si myslím, že to není ten správnej chlap pro budoucí život,“ řekla Super.cz stručně. Na křest nového cédéčka Jarka Šimka Change The Game a narozeniny elektronických cigaret Jiřího Horáka v pražské restauraci a klubu Bellberry přišla v úžasných černých šatech. Může si to dovolit, protože její partner nežárlí. Ani ona tímto nešvarem příliš netrpí.

„Jak kdy a jen do určité míry. Většinou mám nějakou průpovídku, ale nejsem jako můj expřítel,“ směje se Petra, která má od doby, kdy v Ordinaci začala hrát barmanku Angelinu, víc nabídek od mužů. „Spíš si troufají starší pánové, protože v seriálu svádím staršího pana Mázla (Petr Rychlý – pozn. red.). Stává se to, ale pokecáme si a tím to většinou hasne,“ dodala půvabná Petra Pudová, která před časem musela také čelit útoku údajného psychopata s vibrátorem.

Reklama

Další články

Načítám