Hlavní obsah
Článek

Nejkrásnější hasičkou Česka a Slovenska se v noci z pátka na sobotu stala krásná brunetka Dominika Adamčiová z Chocholné-Velčice. Jednadvacetiletá slovenská kráska měří 172 centimetrů a pyšní se mírami 87 - 65 - 92. Krásná Dominika zabodovala nejen při promenádě v plavkách svojí dokonalou postavou, ale především volnou disciplínou. Dominika předvedla neskutečný taneční talent, když předvedla společné číslo s profesionálním tanečníkem Matějem Chrenem.

"Jsem z toho pořád trošku v šoku, vítězství jsem vůbec nečekala. Převálcovat dvanáct Češek a v Praze? Je to super," řekla Super.cz s úsměvem Dominika, která s modelingem má jen málo zkušeností. "Byla jsem jen na Miss Trenčín, kde jsem získala titul Miss Photogenic, jinak nic," upřesnila Dominika.

Zároveň prozradila, že je zadaná, a to teprve měsíc. "Je to hodně čerstvé a krásné. Tibor pracuje u požární ochrany. Věřím, že nám to vydrží. Byli jsme léta kamarádi. Jsem zamilovaná," dodala čerstvá vítězka, která studuje na Trenčianske univerzitě Alexandra Dubčeka.

Zadané jsou také vicemiss Hasička Česko-Slovensko 2012. Druhá Tereza Linhová má přítele Honzu více jak rok a čtyřletý vztah má třetí nejkrásnější hasička Veronika Košťálová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám