Hlavní obsah
Článek

Jiřina Jirásková, která už léta bojuje s nejrůznějšími nemocemi a zdá se, že už nikdy nebude moci hrát, bohužel čím dál tím víc chřadne. Herečka, jež má kvůli problémům se střevy umělý vývod, se doslova ztrácí před očima. A sama ví, že to asi lepší nebude. Podívejte se na aktuální snímky slavné „Sestřičky“ či paní Kekulové do fotogalerie.

Lucie Bílá (58) před křtem své nové desky Modi a knihy s 'dévédéčkem' přišla pro požehnání ke své milované paní Jiřince. A té se rozzářily oči v jinak unavené tváři. „S pokorou jsem si k ní klekla, aby mohla knihu polít svým oblíbeným koňakem,“ vysvětlila Bílá. Ta při té příležitosti velikánce českého herectví donesla dárkem již druhý briliantový prsten a na oplátku vyžadovala slib, že s námi Jirásková vydrží ještě dlouho, protože po ní prý zbude jen prázdná díra.

„Budu se snažit žít dlouho, ale snažení je proti chatrnému zdraví a stáří vůbec nic,“ reagovala podle Blesku paní Jiřinka s tím, že Lucka je krásná, talentovaná a hodná holka a že dárek od ní z levého malíčku nesundá ani na noc. Snad jí přinese štěstí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám