Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Zpěvačka Iveta Bartošová (†48) si sice na podzim měla vydělat pořádný balík peněz díky velkému televiznímu projektu, jehož byla hlavní tváří, ale nakonec dostala „jen“ pár set tisíc a na zbytek marně čeká, protože stanice zkrachovala. Kšefty se také nehrnou, takže není divu, že shání peníze, kde může. Už prý dokonce prostřednictvím svého manažera prosí i novináře, aby jí pomohli najít sponzory, kteří by jí zajistili živobytí!

Hypotéka, benzín do auta, spotřeba domácnosti – to vše stojí ranec peněz, které Iveta nemá. Za nedávné vystoupení na diskotéce v Zaječí, kde se její přítel popral se Zdeňkem Macurou, měla inkasovat čtyřicet tisíc korun. A to je pro Bartošovou částka asi stejně velká, jako když obyčejný smrtelník na ulici najde desetikorunu.

Jenže kde brát a nekrást? Ivetin geniální manažer Josef Rychtář (65) už patrně přišel na řešení. „Měli jsme s Ivetou přes Rychtáře domluvený rozhovor. Z jeho strany padla jediná podmínka: totiž že v rozhovoru důrazně zazní, že Iveta shání sponzory. Prý je to pro ně hodně důležité,“ dozvěděli jsme se v jedné televizi s tím, že natáčení se nakonec neuskutečnilo.

O Bartošové chodí do naší redakce v posledních dnech opravdu tak hororové zprávy, že bychom se je báli zveřejnit. Není prý vůbec v dobrém stavu a jakýsi klasický zdravotní problém, jak se její partner snaží v médiích prezentovat, za tím prý rozhodně není. Tak snad bude zpěvačka fit ve chvíli, kdy se někdo odvážný najde a bude chtít této nejvděčnější umělkyni v naší kotlině pomoci ze srabu…

Reklama

Další články

Načítám