Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Žádné princeznovské róby, žádné načančané šatičky. Na závěrečné defilé nastoupily na molo dívky v černém body, černých neprůhledných punčochách a na jehlách. Vynikly tak jejich ultra štíhlé a vypracované postavy a soutěž Miss Junior jako první prolomila tradiční pojetí misskových vyhlašování v panenkovských šatech.

Miss Junior 2012 byla vyhlášena osmnáctiletá Tereza Řehořová z Police nad Metují. Titul Miss Junior Sympatie si odnesla devatenáctiletá Denisa Grossmannová z Prahy a Miss Internet se stala šestnáctiletá Vendula Balgová ze Strážnice.

Akce se zúčastnil i Karel Plyšák Frýd, jehož barmanská šou se neobešla bez následků. Ohořelý strop je jasným důkazem včerejšího incidentu. Jeden z plamenů, které Plyšák vypouštěl před publikem, šlehl nečekaně vysoko a požární hlásiče spustily naplno. Výjezd hasičů následoval v několika minutách. Naštěstí šéf zámecké sýpky Dušan Zelený včas zasáhl a vše za nezbedného umělce vyžehlil.

Reklama

Další články

Načítám