Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Jitka Zelenková (73) moc dobře ví, že aby si udržela figuru, musí se o sebe žena v jejím věku poctivě starat. Pro milovnici sportu to však není utrpení, právě naopak. Krásných podzimních dnů proto využila k výletu do jižních Čech, kde si žlutočervený svět prohlížela ze sedátka svého jízdního kola a atmosféru nasávala procházkou v parku.

Všichni, kteří nedávno v Třeboni míjeli kudrnatou cyklistku s červenou mikinou a světlou kšiltovkou naraženou na hlavě, si jistě říkali, že tuhle tvář odněkud znají. Aby ne. Nebyl to nikdo jiný než Jitka Zelenková, která si zpříjemnila začínající podzim kapkou toho pohybu.

Dle výrazu její tváře lze soudit, že endorfiny zapracovaly a zpěvačka si pobyt na čerstvém vzduchu v okolí malebných kulis jihočeské krajiny velmi užila. Vy si užijte pohled na vysmátou Jitku, již lze povětšinou vidět jen precizně nalíčenou a v elegantních šatech, která ale i v mikině vypadá výborně a pózičkou u svého kola vám zcela jistě vykouzlí úsměv na tváři.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám