Hlavní obsah
Článek

Byla typickou kráskou z televize, po které muži touží a ženy si přejí vypadat jako ona. I přesto ale trpěla komplexy ze své postavy a stále měla dojem, že by jí prospělo zhubnout. Když už diety ani cvičení nezabíraly tak, jak by si představovala, rozhodla se sedmadvacetiletá kráska Pamela Nascimento navštívit kliniku v Sao Paulu, kde si nechala provést liposukci. Během odsávání tuku však tragicky zemřela.

Krásná Pamela, která se živila jako hosteska v televizních soutěžích a jejíž největší devizou byl její vzhled, byla podle slov její tety svou vizáží přímo posedlá. I proto měla za sebou již několik plastických zákroků, upravená měla i prsa nebo nos.

Důvod úmrtí se zatím prošetřuje, ale Pamela údajně lékařům zatajila, že nedávno podstoupila operaci křečových žil a tetě, která ji vychovávala od šesti let, pro změnu neřekla o záměru jít na liposukci. Věděla prý, že by jí ji zakázala.

Lékař Julio Yoskimura, jenž liposukci modelce prováděl, je nyní obviněný, že operoval Pamelu dál i přesto, že již byla mrtvá. Údajně kvůli tomu, aby zamaskoval své pochybení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám