Hlavní obsah
Článek

Agátě Hanychové (38) se zatím její nečekaný sobotní vstup do manželství s Jakubem Prachařem (40) kromě záplavy citů a emocí moc nevyplácí. Nejenže naštvala svou domovskou televizi a hlavního sponzora svatby, když zabránila domluvené exkluzivitě, navíc neudržela nervy na uzdě a fotografům, kteří čekali venku a dovolili si modelce nic nezaplatit, ukázala oběma rukama hodně neslušné gesto. A popudit si v její profesi novináře, tomu se říká geniální tah!

Agátu, která po vzoru bývalého premiéra Topolánka ukázala novinářům hned dvakrát, že jsou jedničky, vyfotili při neslušných gestech reportéři Sedmičky. Podle našich informací dokonce směrem k jiné redakci padl návrh, že fotky od kšeftmanky Hanychové dostanou za částku v řádu statisíců. Jenže během pár desítek minut si je paparazzi hravě obstarali sami – a zadarmo. „Byla v šoku a vzteky bez sebe, když nás uviděla,“ smějí se dodnes pánové s fotoaparátem, jak Hanychovou vypekli.

Není se tedy možná čemu divit, že česká Paris Hilton při představě, o kolik financí právě přišla, volila tak nešťastný způsob komunikace s médii, které přitom jinak tak často používá k propagaci. A teorie o tom, jak se ji svatbu podařilo utajit před bulvárem, jak dcerku chválila Veronika Žilková, ve světle nových informacích také padá. Nemluvě o tom, že fotky chtěli novinářům prý prodat i údajní zaměstnanci hotelu, v němž se veselka konala.

Reklama

Další články

Načítám