Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dlouho popíraný vztah Kateřiny Kristelové (44) a Kamila Bartoška alias Kazmy zřejmě nabírá na obrátkách. Na své sociální síti totiž Kazma všem, kdo mu vztah přejí, ale i skeptikům, kteří románku s blonďatou moderátorkou nedávají víc jak půl roku, jasně vzkazuje: Kateřinu miluju!

Svým vyznáním Kazma reagoval na množství vzkazů, které se objevily u fotky, na níž je zachycen, kterak Kateřině, jež se v té chvíli bohužel více než svému milému věnovala fotografovi, dává láskyplný polibek na tvář.

Pomocí písmenek se ale ani ona nebála dát najevo city, které ke svému příteli chová. „Děkujeme za gratulace. Zatím to půl roku klape skvěle a každý den je to lepší. Nikdo se vás neptal na svolení, je to naše dobrovolné rozhodnutí“, přispěla Kateřina do sloupce s komentáři se svou trochou do mlýna a zároveň tak dodala i něco pro všechny pochybovače a nepřejícníky, kteří jejich vztahu nedávají dlouhou životnost.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám