Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Snoubence Miley Cyrus (31) a Liama Hemswortha (27) to k sobě táhne jako magnet. Zahraniční média dokonce ve spojitosti se zpěvaččiným novým klipem píší o animální přitažlivosti. Jak jinak si vysvětlit, že Miley v klipu k písni Decisions nasadí Liamovi na hlavu koňskou hlavu a strká mu do pusy jazyk?

Dávno pryč jsou časy, kdy byla Miley nejzářivější hvězdou kanálu Disney jako Hannah Montana. Ztřeštěná je nejspíš pořád, ale nevinnost a dlouhé vlasy jsou fuč. Cyrus to umí s australským hercem, s nímž je od června zasnoubená, očividně pořádně rozjet a po jeho boku se z ní stala žena se vším všudy. Pokud si ale dvojice ‚ulítává‘ na podobných převlecích, možná by si to raději měli nechat na soukromí...

Celé natáčení však mohlo být také nápadem režiséra a producenta Borgoneho. Zbytek klipu už ale příliš nových nápadů nepřináší, Miley se v něm na pódiu kroutí mezi desítkami lidí, kteří na rytmickou skladbu tančí.

Reklama

Další články

Načítám