Hlavní obsah
Článek

Čím byste obdarovali ženu, která má všechno, na co si vzpomene? Stačí se zeptat herečky Halle Berry (57). Ta má zdánlivě vše, po čem by kdo mohl toužit. Opak je ale pravdou. Bývalá Bond girl prozradila, že ona i její dcera Nahla by byly nesmírně šťastné, kdyby mezi sebe mohly přivítat dalšího člena rodiny.

„Každý večer se modlíme k Bohu. Nahla říká: Bože, prosím, přines mi palandu a malou sestřičku. A já říkám: Já můžu splnit jednu z těch věcí, to vím jistě. Ale tu druhou, to se musíme stále jen modlit. Co jí mám jiného říct, když to tak moc chce a nemůže pochopit, proč potřebuje Bůh tolik času?“ uvedla ve čtvrtek herečka v pořadu The Wendy Williams Show.

Berry, která trpí cukrovkou, ví, že těhotenství není v jejím věku procházka růžovou zahradou. Přesto ale uvedla, že je ráda, že Nahlu měla až v pozdějším věku.

„Jsem lepší matkou ve 46 letech - nebo v 41, kdy jsem ji porodila - než kdybych ji měla v 21 nebo 25 letech. Byla jsem ještě jako dítě. Snažila jsem se uvědomit si, kdo jsem, takže jsem nebyla schopná převzít zodpovědnost za další malou duši a snažit se jí pomoct vyrůst. Jsem moc ráda, že jsem s tím počkala,“ prohlásila Berry.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám