Hlavní obsah
Článek

Americkou herečku Sandru Bullock (48) už není snadné přistihnout na nějaké veřejné akci či večírku. Dala si totiž téměř tříletou pauzu od natáčení i společenského dění a věnovala se převážně výchově svého roztomilého tříletého synka Louise Bardo Bullocka, jehož adoptovala v lednu 2010 ihned po jeho narození. Mezitím získala Oscara a krátce poté se rozvedla se svým záletným manželem Jessem Jamesem. Loni se ale herečka k radosti svých fanoušků opět postavila před kameru, a to v hlavní roli snímku The Heat (Drsňačky), který minulý týden přišla podpořit i v rámci lasvegaského Cinemaconu.

Senzačně mladistvě vypadající herečka se dostavila do tamního slavného hotelu Caesars v rámci tiskové konference k filmu a dalšímu novému snímku - komedii Tajný život Waltera Mittyho, která je remakem slavného stejnojmenného díla z roku 1947.

Sandra si přitom nejlépe rozuměla s kolegyní Melissou McCarthy (43), s níž ve svém posledním filmu hrála. McCarthy je známá například jako kuchařka Sookie ze seriálu Gilmorova děvčata.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám