Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kateřina Sokolová (35) přesně ví, jak se vystrojit na večírek. Jelikož si byla dobře vědoma toho, že na narozeninové párty známého prodejce luxusních kuchyňských potřeb bude opravdu narváno, a tím pádem také dusno, vzala si prozíravě šaty s větráním.

„Jsou tu snad všichni, co v šoubyznysu něco znamenají. Je tady vážně horko,“ komentovala těmito slovy Miss České republiky 2007 přeplněný holešovický klub Mecca, kde se vedle sebe bavila zpěvačka Eva Pilarová (†80), návrhář Osmany Laffita, herečka Ivana Chýlková (60), houslový virtuóz Pavel Šporcl nebo třeba tanečník Yemi A.D.

Kateřina pro tento večer oblékla minimalistické koktejlky z módního domu Pucci s efektními prostřihy překrytými průsvitným tylem. „Ty šaty mi naprosto učarovaly. Když jsem je uviděla v obchodě, věděla jsem, že je musím mít. Navíc jsou praktické,“ notovala si modelka.

Je pravda, že bylo Katce Sokolové mnohem příjemněji než třeba Míše Ochotské (39), která pro tento večer oblékla kožešinovou vestu s dlouhým chlupem.

Reklama

Další články

Načítám