Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

Sexy zpěvačka Beyoncé (42) předvádí své dokonalé křivky v novém videoklipu. Na toto tělo dokáže přilákat nejednoho muže a dobře to ví.

Manželka rappera Jay-Zeho do světa pouští první singl z chystané desky. Jmenuje se Run the World (Girls) a velkolepé video se natáčelo v Kalifornii. Režíroval ho Francis Lewrance, který pracoval s Lady Gaga (38), Britney Spears (42) nebo Destiny´s Child. "Bude to velké. Pravděpodobně jedno z největších videí, které kdy Beyoncé natočila. A ta písnička je neuvěřitelná," řekl Lewrance MTV.

Královna R’n'B v písní zpívá, že svět řídí holky. Je zřejmé, že také ona si touto písní možná podmaní svět. Vedle perfektního hlasu a lví hřívy, kterou v klipu Knowles efektně pohazuje, je její největší devízou dokonalý zadeček. Zpěvačka o něj také řádně pečuje. Jeho velikost a pevnost prý udržuje běháním do schodů.

“Mám ráda svoji zaoblenou postavu. Stejně jako každá žena ale procházím jednou za čas obdobím, kdy se mi tuky vyrazí až příliš, takže je musím krotit. Běhání do schodů je nejlepší cestou k pěknému zadku,“ ujišťuje Beyoncé.

“Krása je strašně subjektivní věc. Znervózňuje mě, když mě někdo označí za nejvíce sexy ženu světa. Snažím se o sebe pečovat. Mám ráda módu, takže se snad i hezky oblékám. Posuzování, jestli mi to sluší a jestli jsem krásná, bych nechala na každém zvlášť,“ dodává skromně zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám